Kävimme tänään ultrassa Sissin kanssa ja vatsassa köllötteli 6 pikkuparsonia <3 Eli Erimarin F-pentue tulee olemaan totta huhtikuussa! Pentutiedustelut joko puhelimitse tai sähköpostilla. Muutama pentu on jo alustavasti varattu!

Samalla reissulla sirutettiin Jami eli Kagan Mysia Zaglada joka käy vielä ensi viikonloppuna harjoittelemassa pentunäyttelyssä jonka jälkeen edessä on tositoimet junnuluokassa Vaasassa, Lahdessa ja Tampereella. Tampereelle olisin ilmonnut myös Elman ja Elviksen veteraaniluokkaan kunnes huomasin että "vanhuksilla" tulee tuo veteraaniluokan vaatima 8 vuotta täyteen vasta 2 päivää Tampereen näyttelyn jälkeen ;) Joten tamperelaisten ex.kilpakumppaneiden välinen revanssi saa vielä odottaa. Lahteen ja Tampereelle näytelmiin matkaa myös Chili ja ehkäpä nuo veteraanit pääsevät kehiin sitten myöhemmin kesällä.

Tässä päivän piristykseksi kuva melkein veteraani Elmasta joka kävi varkaisilla Jenissa kassilla mutta nolosti jäi toimistaan kiinni, kirjaimellisesti kassin sankaan ;)

Lisäksi kuva koissuista ja Jenissasta

Enkä malta olla laittamatta vielä kuvaa parsonyhdistyksen vuosikokoukseen leipomastani kakusta. Jos se vaikka innostaisi ensi vuonna jotakuta tulemaan kokoukseen sillä siellä saattaa olla myös vastaavaa herkkua tarjolla ;)