Johan on vierähtänyt aikaa viimeisestä blogipäivityksestä, mutta hengissä ollaan ;) Kesä on ollut tosi kiireinen uuden harrastukseni kanssa ja se kiire tuotti tulosta! SM-sarjan 4. sija Nokia GH naisille, joten ei tässä turhaan oo tullu vietettyä aikaa nurmikentillä... Tässä pari kuvaa maistiaisiksi vaikka koirablogi onkin :)

Kasa muodostelma

Minä vauhdissa tekemässä valtavan hienoa taklausta ;)

Ja kaatuihan se...

Ja tässäkin minä kasan päällimmäisenä ;)

Jep, kovaa on menty ja isketty nyt on aika keskittyä taas muihin hommiin hetkeksi.

Kasvatteja on käynyt kyläilemässä aina välillä ja muutamista on tullut napsittua kuviakin

Näin komia mies on kasvanut Eomerista eli Oliverista

Eomer muutti siis äitinsä Jaden mukana Lempäälään ja onkin oikein mammanpoika ;) ei vais, hieno luonne pojalla ja tällä viikolla lupasi tulla kyläilemään. Jade ja Oliver on ilmoitettu Valkeakosken näyttelyyn jonne pääsevät myös Wilson, Sara ja Elvis

Elle eli Erimarin Empress kävi tänään Birgitan kanssa trimmissä ja oikein hieno nuori nainen sieltä karvan alta kuoriutuikin

Rudi eli Especial kävi jo tuossa jokin aika sitten trimmissä ja kylässä. Rudi on jo ollut näyttelyssäkin ja sijoittui pentuluokassa ROP pennuksi!!!

Sara ja Toivo ovat tahkonneet kehiä myös tässä kesän aikana. Saralla jää sertin saantri aina niin hilkulle että saisi jo se viimeinen serti tulla. Hienoja arvosteluja sa:n kera on tullut mutta... Toivo menee EH linjalla mutta hienojen arvostelujen kera, pienestä on sekin kiinni ;) Tsemppiä vaan kehiin vielä!!! Kyllä se sieltä vielä tulee.

Erkkariin ollaan menossa ja sinne toivon paljon Erimarin kakaroita paikalle! Esitysapua saa kyllä jos ei itse kehään rohkene mutta mielellään etukäteen sovittuna kun itse en kaikki pysty/ehdi esittämään.

Syksylle suunniteltua kettupäivää suunnitellaan ja sopivaa päivämäärää nyt etsitään. Laitan heti kyllä kutsua tulemaan kunhan saadaan joku päivämäärä sovittua!

Ihanaa ja lämmintä kesän jatkoa kaikille!!!