Kovin on harmaata ja synkkää. Pimeää ja sateista, mutta toisaalta työni puolesta en hirveesti sure sitä puhelutulvaa lumisateen johdosta ;) Koirien kanssa on ikävää lenkkeillä, aina ovat kuraisia ja märkiä. Elman tassut menevät aina nykyään huonoon kuntoon kurakeleistä. Jos tassuja ei pese ja kuivaa ahkerasti niin Elma kalvaa tassunpäät/kynsinauhat karvattomiksi :( Onneksi se menee ohi pesemällä ja kotilääkityksellä, eläinlääkäriin ei ole enää tarvinnut turvautua kun ollaan hoksattu mistä johtuu.

Viime viikonloppuna kävimme Jyväskylässä koiranäyttelyssä. Jyväskylässä debytoi näyttelykehissä Jaden ja Melvinin pentu Eino eli Erimarin Einstein. Ja melkoisen hienosti debytoikin ;) Eino poika voitti urokset ollen VSP ja sai sertin. Harmi että sälli kisasi junnuluokassa muuten tuolta KV näyttelystä olisi tassuun jäänyt myös cacib. Tässä ROP VSP kuva ja muitakin ko. näyttelystä. ROP oli Joutilaan Top Niitti eli Niitti. Onnea Salmiset! Meillä Annin kanssa kehässä olivat myös Kentsu (Cavalli Helsar Mr Finland) joka oli junnuluokan 2 ja sai ERI:n sekä Jami (Kagan Mysia Zaglada) joka voitti nuorten luokan, sai ERI:n, SA:n ja oli vielä paras uros 3 kera vara-cacibin! Näyttelyssä oli kehässä myös Sara (Erimarin Carrie) joka patsasteli hienosti narttujen 3:ksi ;) Hieno päivä siis kerrassaan!

Kentsu pöydällä

Jami

Sara

ja vielä Eino-mies liikkeessä ;) Onnea vielä Eino ja Laitisen perhe!!!

Lotta voi paksusti, todella paksusti ;) Mahtaa tulla melkoinen satsi penneleitä Jamille ja Lotalle sen verran on neitokaisen vatsa paisuksissa jo näin raskausvuorokausien ollessa himpan yli 40pv. Vai mitä tuumaatte tästä eilen otetusta kuvasta:

Itsellä ei oikein mene vahvasti, tai nyt jo menee paremmin. Ainakin varmuudella olen kotona kun pennut syntyvät sillä sain kuukauden sairasloman. Kotiuduin eilen sairaalasta jossa minulta leikattiin välilevyn pullistuma kaularangasta torstai aamuna. Sunnuntaina alkaneiden kovien kipujen jälkeen tämä kivuton aika tuntuu luksukselta vaikka vähän tylsää on kun ei oikein voi tehdä mitään, minä en oikein ole tottunut olemaan jouten. Ei pääse treeneihin, ei ratsastamaan, edes autoa ei saa ajaa pariin viikkoon. Joulun laittamiset jää vähän vähemmälle ja jouluostoksillekin pääsee vasta kun jaksaa lähteä kauppoihin pyörimään ja saa kuskin ;) Tällä hetkellä jo pyykkikoneen tyhjennys vie voimat, mutta päivä kerrallaan... Taitaa jäädä myös Messarin näyttely väliin eka kerran moneen vuoteen. Tosin ei mulla sinne koiria ollut menossa mutta muuten piti lähteä sinne pyörähtämään. Parin viikon päästä olisi Pohjoismaiden voittajanäyttely Tukholmassa jonne piti lähteä Annin kanssa mutta jos ei olo kohene reippaasti niin sekin jää väliin :( Tällä hetkellä kuitenkin uskon että sinne pääsen lähtemään, vaikka nyt olo onkin kurja mutta eilenhän minä vasta sairaalasta pääsin.

Pentuja ja joulua odotellessa tässä siis mennään eteenpäin. Pentukyselyt puhelimitse ja sähköpostilla ;)