Niin ne vaan lentävät pesästä ne pennelit <3 Viikko sitten lähtivät "Maya" Iihin, "Aku" Tampereelle, "Late" Raumalle, "Reko" Hämeenlinnaan ja eilen "Uuno" Poriin. Mamman kainalossa vielä köllöttelevät kotiin jäävä "Iitu" ja vielä omaa kotia vailla oleva "Taku" eli Erimarin Grinch. Kovasti tämä pikkuinen poika jo kaipaisi omia ihmisiä ja mekin olisimme kovin tyytyväisiä kun saisimme jo harjoitella tämän varsinaisen kotona olevan lauman kanssa arkea 4 koiran kera ;)

Elvis ja Elma eivät kovasti pikkuisista välitä mutta Elvis on jo molempien pentujen kanssa tuossa vapaana pyörinyt hiukan varauksellisesti mutta kuitenkin kohtuullisen pitkäpinnaisesti. Elma ei oikein ole lämmennyt pikkuisille mutta sietää niitä niin kauan kun pääsee pakoon sohvalle tai sängylle mihin nuo pienet rääpäleet eivät vielä yletä.

Tänään nassikat kokeilivat upouusia valjaita ja käväisivät "lenkillä" ;) Tarhassa on jo käyty mutta nyt päästiin jo oikeasti ulkoilemaan. Seuraavassa kuvia valjaisiin tutustumisesta, ulkoilusta ja tietenkin Grinchin poseeraukset joista näkee kuinka hieno poika tästä nassikasta on kehittymässä. Tästä varmaan saisi myös kelpo poseeraajan näyttelykehiinkin! Poika on ihanan rauhallinen ja käyttäytyy mainiosti myös meidän vanhusten läsnäollessa. Kunnioittaa vanhempia kavereita eikä väkisin änkeä naamalle. Sopii siis varmasti myös kaveriksi sekä muiden koirien että lasten kanssa!

Tässä nassikat testaavat valjaita sisällä ;)

Lyylin mielestä ne ovat oikein makoisat (Lyylin valjaat on ostettu Dog Gallerystä)

Myös Taku kesti uusien valjaiden sovituksen kuin mies ;)

Ulkona menikin aika sitten pyörimiseen...

ja pyörimiseen...

"Taku" osaa poseerata!

ja valkoinen puoli

Ja kerjäysasento ;)

Rohkeasti luuri käteen tai sähköpostia tännepäin jos sinä haluat tämän suloisuuden kotiisi ja syliisi ;)