Joo, romantiikkaa piisasi kun jätimme lapset hoitoon ja pakkasimme autoon Elmuskan ja ajoimme Ikaalisiin luolakokeisiin ;) Alunperin oli tarkoitus osallistua vain illan kokeeseen, mutta ensimmäinen koe kesti vain n. 10 min niin ajattelin että kyllä Elma jaksaa toisenkin setin ottaa. Ja kyllä kannatti!!! Elma teki kaksi B tulosta ja molemmat kokeet keskeytettiin painostuksen vuoksi. Seuraavassa tuomari Jouko Pakkalan arviot Elman työskentelystä:

10.4.2010
Ahdinkoputken läpäisy: hyväksytty
Tyhjän luolan tarkastus: Osittainen, vain hakupesässä käynti.
Koira hyvin luolaan pyrkien samantien ulos toiselta puolelta. Hetken haukuttuaan ja kaivettuaan kääntyy ja ottaa riistaan yhteyden. Luukkujen avauduttua kettu vetäytyy vasempaan päätypesään saakka. Koira seuraa hyvin aloittaen painostuksen haitan takaa, lisäten painostusta. Koira kestää hyvin ketun iskut ja lisää painostusta siinä määrin että koe keskeytetään.
LUT B42

11.4.2010
Ahdinkoputken läpäisy: hyväksytty
Tyhjän luolan tarkastus: Nopea, täydellinen, pientä intohaukkua
Koira hyvin luolaan ja yhteys kettuun pian. Luukkujen avauduttua kettu vetäytyy vasempaan päätypesään. Koira seuraa hyvin. Aloittaa alkuun liikkuvan työskentelyn, tiivistää sitten ja ottaa ihan lähityöskentelyaseman. Koira kestää hyvin ketun iskut ja jaksaa painostaa, ei höllää yhtään vaikka kettu vähän iskee. Koe keskeytetään ennen määräaikaa.
LUT B43

Selkeästi parempaa työskentelyä kakkoskokeessa jossa tyhjän tarkastuskin meni "putkeen" ;) Kyllä saa olla ylpeä tästä koiramammasta josta löytyy sekä näköä että luonnetta <3 Ihana Elma!!!

Tänään kävi myös trimmissä Pekka (Erimarin Boris) Pekka on muuttanut uuteen kotiin alkuvuodesta ja hienosti uuteen kotiin on kotiutunut Pekka ;) Pekka on oikein reipas poika ja trimmauskin sujui hyvin vaikka viime kerrasta olikin jo vierähtänyt aikaa ;) Kuvista voitte päätellä kuinka kauan...

Pekka "talviturkissa"

Pekka kesäkuosissa

Kyllähän siihen vielä karvaa jäi, kaksi tuntia jaksoin nyppiä. Loppu jääköön seuraavaan kertaan ;)

Mutta komia poika sieltä karvan alta löytyi, korvat nyt vähän sojottaa ;) <3 Terkkuja vaan Tampereelle, tulkaahan pian uudestaan!

Loppuun vielä kuva Jenissasta joka halusi ehdottomasti päästä myös blogiin mukaan ;)

Olishan tuossakin trimmattavaa...