<3Hyvää Syntymäpäivää Elvis ja Elma!!!<3

Tänään on tasan kuusi vuotta siitä kun syntyi Tottijärvellä Karvahaalarin E-pentue. Olimme juuri menettäneet rakkaan saksanpaimenkoiramme Dalin pääsiäisenä ja vannoneet että nyt saa koirat olla vähän aikaa. Mutta kuinkas kävikään kun aloin surffailemaan netissä ja katselemaan jotain kivaa pikkukoiraa. Eksyin sivuille jossa esiteltiin parsoneita ja niinpä alkoi pennun metsästys ;) Ja kuin kiusaksi selvisi että Nokialla oli juuri syntymässä parsonpentuja. Niinpä siitä sitten soittelin Annille ja sovimme että palaamme asiaan kunhan pennut syntyvät. Meidän kriteerimme pennulla olivat vain että kunhan on uros, me kun emme oikein välitä juoksuisista nartuista ;)

10.5 sain sitten tekstiviestin että pennut ovat syntyneet ja oli syntynyt vain yksi uros joka on meille varattu kun muut olivat kyselleet narttuja. Viikot olivat pitkiä kun pentua odotimme mutta viimein koitti sekin päivä kun saimme hakea pikku koirulimme kotiin. Koira oli saanut nimekseen Karvahaalarin Elvis ja nimi huvitti meitä kovasti. Pohdimme myös jotain "sopivampaa" kutsumanimeä pennulle kun mielestäni olisi saattanut kuulostaa kornilta kailottaa pitkin metsiä Elvistä ;) Mutta eihän me sitten keksitty mitään nimeä pennulle ja Elvis siitä sitten tuli. Annille sanoimme että näyttelyihin meitä on sitten turha pyydellä sillä turhempaa hommaa ei mielestämme ole kuin koiranäyttelyt eikä ne kiinnosta meitä yhtään! Kuinkas siinä sitten kävikään...

Vuosi oli kulunut ja Elviksen kanssa oli mennyt tosi kivasti. Näyttelyitäkin oli tullut kierreltyä kun Kylkilahden Riitta ja kumppanit minut sai houkuteltu kuitenkin sinne kehiinkin ;) Tänks vaan! Sitten sain puhelun Annilta jossa tuli esille että Elviksen sisko Elma joka oli jäänyt Annin siskolle sijoitukseen saattaisi olla uutta kotia vaille. Elmalla oli mennyt sukset ristiin vanhemman parsonnartun kanssa ja siitä syystä Anni etsi Elmalle uutta kotia. En tiedä mikä hetkellinen mielenhäiriö tuli kun ehdotin Annille että toisi Elman meille viikonlopuksi kokeeksi ja jos menisi hyvin voisin harkita että ottaisimme Elman meille asumaan. No, se viikonloppu jatkuu vieläkin ;)

Siitä se sitten levisi tämäkin homma ja lähti lapasesta ;) Nyt koiria on kotona 3kpl, joista juoksuista "kärsiviä" tyttöjä kaksi ja Elvis jonka ei pitänyt ikinä näyttelyihin mennä. Kaksi kansainvälistä muotovaliota ja kolmaskin yhtä cacibia vaille, pentueita tämän katon alta lähtenyt maailmalle 4, joissa yhteensä 21 pentua. Että semmoista ;)

Eli Hyvää Syntymäpäivää Karvahaalarin E-pentue!!!

Elvis 7vk