Elman synnytys alkaa olla jo aika lähellä ;) Laskettu aikahan on tämän kuun viimeisenä viikonloppuna. Vähän jännittää että kuinkahan tuo lasku pitää paikkansa kun olis vielä ens viikolla yks yön yli Hesan reissu. Meidän isännästä tuskin on koiralle synnytysavuksi ! Kyllä mua jo kovasti jännittää minkälaisia palleroita Elma ja Velho saavat aikaiseksi <3 Elman masu on kyllä kasvanut komiasti vaikka ultran mukaan masussa on neljä palleroa. Kovasti muistuttaa viime kerran masua kun pentuja tuli 6kpl, mutta voihan nämä olla jotain jättipalleroita!

Jepen kanssa kävimme viime viikonloppuna Pöytyällä luolakokeessa. Poitsu veti jo toisen kerran B kokeesta täydet pisteet!!! Toivottavasti saamme Jepen vielä tämän vuoden puolella A-kokeeseen sillä niinhän se on että nälkä kasvaa syödessä ;)

Lotan juoksut ei ole vielä alkaneet, mutta parempi niin. Ei niin hirveästi välittäisikään kahta pentuetta heti peräperää vaan mieluummin hengähdystauko siihen väliin. Sulho on jo valkattu mutta siitä myöhemmin...

Elvis ei ole nyt syönyt mitään muuta kuin ruokaa ja hyvä niin. Agilityssä sunnuntaina saimme spesiaalitreeniä Villeltä. Kiitos siitä, saimme hyviä vinkkejä. Toivottavasti Ville ehtii ja viitsii myöhemminkin käydä pitämässä agilityä for dummies ;) Mieltä lämmittti kovasti myös Villen kommentit siitä että Elvis on kehityskelpoinen agikoira kunhan ohjaaja oppii pysymään liikkeessä radalla ja koira saisi kanavoitua ylimääräisen energiansa hieman enemmän ohjaukseen eikä niinkään kaahaamiseen ;)