Lauantai aamuna klo 4 starttasimme Nissanin keulan Annin kanssa kohti Helsingin länsisatamaa. Reissuun pääsi mukaan myös hiirensyöntiepisodin takia vaakalaudalla keikkunut Elvis the MouseMaster ;) Muut reissurekut olivat Lotta, Jeppe, Minni ja Paavo.
Lautalla yli Tallinnaan jossa ensimmäisenä tulilinjalla terrierierkkarissa olivat Jeppe ja Minni. Roger Wright Englannista oli saapunut tuomaroimaan Annia, eiku koiria ;) Jeppe oli VSP ja sai sertin, joka oikeuttaa Viron valioon ja koska Jepellä nyt sattuu olemaan se luolatulos joka vaaditaan parsoneilta, vahvistetaan tuo valion arvo Jepelle joka samalla valioituu Baltian muotovalioksi!!! Minni oli ROP ja sai myös sertin mutta luolatuloksen puuttuessa Viron valiota emme saaneet Minnille vahvistettua ;( Ehkäpä tuo sääntö poistuu lähiaikoina ja Minni saisi tuon ansaitun tittelin lisätä nimensä eteen.
Näyttelyn jälkeen suunnistimme Tarttoa kohti jossa odotti sunnuntaina Tartto KV.
Sunnuntai aamuna pakkasimme Nissanin jälleen täyteen koiria ja ajoimme parin kilometrin päähän Tarton messuhalliin. Kehässä esiintyivat tänään Elvis, Lotta ja chihukehässä Paavo. Paavo sai EH:n vaikka esiintyi taas niin huipusti Paavomaiseen tyyliinsä tepastellen kehässä kuin tanskandoggi konsanaan. Paavo on kyllä niin epätyypillinen chihu ;)
Elvis ja Lotta olivat molemmat boksissa olon ja matkustamisen jäljiltä niin jäykkänä ja kuumana että ajattelin jo että tästä ei hyvä seuraa! Onneksi molemmat vetivät kuitenkin kehässä rutiininomaisesti ihan ok ja Cindy Petterson Ruotsista oli sitä mieltä että Lotta ansaitsee tänään suurista silmistään huolimatta voiton enomiehestään. Temperamenttiä kuulemma löytyy enemmän kuin meidän leluhiirihotko Elviksestä. Se kyllä pitää paikkansa mutta olisin Lotan kohelluksesta ehkä käyttänyt toista ilmaisua tempperamentin sijasta ;) Elvis sai sen viimeisen cacibinsa jonka johdosta haemme nyt vahvistusta KansMva tittelille!!! Mahtavaa kun on sitten kotona oikein 2kpl sellaisen tittelin omaavia parsoneita. Eikä se titteli Lotallakaan kaukana ole silllä tämän reissun jälkeen Lotalta uupuu se yksi suomalainen cacibbi jota voimme tavoitella vuoden säännön vuoksi vasta ensi keväänä eli mammalomien jälkeen alkaa sen metsästys ;) Lotta sai myös sertin mutta luolatuloksen puuttuessa se jää toistaiseksi vahvistamatta ;( mutta näyttöjen perusteella Lotalle luolatuloksen saaminen on onneksi vain  ajan kysymys eli mammaloman jälkeen treenaamme kokeita varten ja kyllähän me sen tuloksen varmasti ensi vuonna saamme!
Väsyneinä mutta onnellisina ajelimme iltahämärissä Tallinnaan lautalle ja kotona olimme hieman ennen kahta yöllä. Onneksi oli tämä maanantai töistä vapaata niin on saanut hieman huilailla rankan reissun jäljiltä siivouksen ja pyykinpesun merkeissä ;)