ja kevättä rinnassa. Sain siis tänään tuon komean lisänimen kun panin parastani erään pikkuruisen nartun selässä niin että meinas ihan hiki tulla. Mammaa kovasti nauratti minun kova yrittämiseni mutta ei kait se minun vika ollut että tyttöystävä oli jäänyt hieman vajaakasvuiseksi ja jouduimme asettamaan naaraan "telineelle" jotta sain hommat hoidettua. Mamma vielä väitti että olen niin kova poika painamaan että lytistin tyttöystävän kasaan alleni! Ite se lyyhisteli, kun ei kai se ollu hommaillu kenenkään kanssa koskaan ja oli vissiin vähän epäluuloinen koko touhuun. Mutta nou hätä, Elvis aka Gunther Himököyrijä hoitaa hommat vaikka kuinka vastustelisivat ;)

Toi Lottakin tyrkyttää itteään ja haisee aikas komiasti. Tekis mieli kellistää sekin tuohon painimatolle. Mut sitä ei kuulemma saa tehdä. Kai se on parempikin kun näin yhdessä asutaan. Eihän se sit koskaan jättäis mua rauhaan vaan olis jatkuvasti vonkaamassa.

Huomenna juhlitaan pikkuemännän 7v synttäreitä ja mamma lupas meillekin herkkuja. Saadaankohan me kakkua? Onnea Jeminalle!!!

t. Gunther H.