E-pennut ovat olleet uusissa kodeissa nyt kohta 2 viikkoa! Hienosti on kaikilla mennyt ja kuulumisia on tullut lähes päivittäin ;) Ihana kuulla kivoja kuulumisia ja nähdä kuvia joissa pennut ovat uusien kavereidensa ja perheidensä kanssa rakastettuina perheenjäseninä <3 Kiitos kaikille!!!

Mielessä on ollut pitkään jo Sissin (Karvahaalarin Lilla Myy) astuttaminen. Sissin juoksuja on odotettu ja nyt ne sitten alkoivat. Vaikka tämä pentue tuleekin vähän äkkiä edellisen pentueen jälkeen niin odotan sitä innolla! Astutan Sissin Edulla (Tallitontun Ursus) ja tästä yhdistelmästä jätän nartun sijoitukseen tai jos oikein sopivasti käy niin jopa kotiin meille neljänneksi ;) Toki kuuntelen mielelläni jos jollakulla lähiseudulla olisi tarjota hyvä ja yhteistyökykyinen sijoituskoti. Sissin ja Edun pennut syntyvät huhtikuun puolenvälin tienoilla jos astutus onnistuu suunnitelmien mukaan. Sissin jälkeen seuraavat pennut tulevat suunnitelmien mukaan Lotalle kesällä. Lotan viimeisen pentueen isäksi olen valinnut ihanan nuoren herran, joka paljastetaan myöhemmin. Nämä kaksi pentuetta ovatkin sitten hetkeen viimeiset ;) Sen jälkeen jäämme kasvattelemaan näitä nuoria sijoitusnarttuja hetkeksi ja pidämme hieman taukoa pentujen osalta joten jos nyt olet kiinnostunut Erimarin pennuista niin nyt kannattaa toimia ;)

Kevät siintelee jo muutenkin mielessä. Elman kanssa odotamme lumien sulamista jotta pääsemme harjoittelemaan mejää ja voittajaluokan jälkeä kesän ja syksyn kokeita silmälläpitäen. Jamin kanssa aloitamme näyttelyiden kiertämisen ja turneelle pääsee satunnaisesti mukaan joku muukin ;) Elvis pääsee myös toukokuussa ekaa kertaa esiintymään veteraaniluokassa Tampereella ja kunhan Jade on palautunut mammamitoistaan mallimittoihin, pääsee Jadekin kehiin. Chilikin ilmoitetaan ainakin Lahteen ja Tampereelle joten kyllä tässä touhua riittää.

Ja Erimarin/Karvahaalarin perinteinen "kettupäiväkin" on suunnitteilla toukokuulle joten siitäkin lisää myöhemmin!