Jaahas, kaikenmoista tässä on tullut taas touhuttua ja näyteltykin on ;)

Erimarit tekivät täsmäiskun Raisioon pari viikkoa sitten. Näyttelyssä debytoi Erimarin Duracell eli Wilson joka saikin komiasti EH:n ja sijoittui luokassansa kolmanneksi. Samaisessa luokassa eli junnu-uroksissa EH:n sai myös Toivo (Disaster) joka voitti luokan. Neitokaisista mukana oli Jade (Damnyougirl) joka esiintyi ERI:n arvoisesti ja sijoittui paras narttu luokassa kolmanneksi vara-sertin kera!

Jade

Toivo

Wilson

Kesän ehdoton kohokohta oli kuitenkin Erimarin Bossen eli Mossen Kuopiossa saama viimeinen cacib jonka myötä vahvistuu Mosselle C.I.B titteli. Mosse on kolmas Erimarin kansainvälinen muotovalio joten nyt näitä löytyy sekä A- että B-pentueesta!!! ei mitään paineita C- ja D-pentueet ;) Mosse oli Kuopissa kahtena päivänä VSP <3 Onnea Anna-Marille ja kiitos!

Elviksen sairastelut ovat taaksejäänyttä elämää. Testeissä vahvistui se ettei Elvis sairasta epäiltyä Addisonin tautia joten Elviksen elämä jatkuu kaikinpuolin ennallaan! Agilityyn pitäisi tässä pikkuhiljaa palailla ;)

Elma yrittää tulevana viikonloppuna kolmannen kerran saavuttaa käyttövalion arvoa kun on vuorossa kolmas yritys A-tuloksesta. Olisiko niin että kolmas kerta toden sanoo? Itse toimin samaisessa kokeessa koetoimitsijana, uudenuutukainen LUT-koetoimitsija kortti takataskussa ;) Mejä kokeisiin on ilmottu monasti mutta vielä emme ole onnistuneet koepaikkaa saamaan, ehkäpä sitten joskus...

Viikon päästä kokoontuu muutama Erimari näytelmiin Tampereelle ja lokakuussa toivottavasti vielä enemmän väkeä näemme erkkarissa! Olen luvannut leipoa paikalle vietäväksi myös jotain herkullista, joten kyllä kannattaa tulla paikalle viettämään hauskaa parsonpäivää ;) Syyskuussa on myös parsonleiri jonne olen menossa myös, mutta todennäköisesti ilman koiria (koiraleirille, ilman koiria) Mukaan lähtevät tällä kertaa varmaankin lapset ja jotta saan keskittyä rauhassa leirille "seurusteluun" ja tarvittaviin talkoohommiin niin koirat saavat jäädä isännän kanssa kotiin ;)

Suunnitelmissa on myös uuden koiran osto. Laumaamme tänne kotiin olisi tervetullut hyväsukuinen narttupentu joka saisi hyvän kodin ja jonka kanssa voisi taas tulevaisuudessa kiertää maailmaa. Tällä ei ole kiirettä joten katsellaan ja valkkaillaan nyt ihan rauhassa uutta perheenjäsentä.

Syksyllä astutetaan Jade (Damnyougirl) sekä Sissi (Karvahaalarin Lilla Myy) Molemmille tytöille on jo sulhot valkattu joten juoksuja vain odotellaan. Pennuntuoksua luvassa siis Telkänpolulle vielä tämän vuoden puolella <3

Loppuun vielä kuvia näistä kotoisista sohvachampioneista;

Elma ja Elvis lempipuuhassaan

Sisko ja sen veli ;)

Three Stooges <3

Oliko meille tulossa lisää koiria?

Aurinkoista syksyä kaikille ja tavataan näytelmissä, kokeissa ja leirillä!!!