Kaikki alkoi viime viikolla kun Elvis lakkasi syömästä ja ilmeisesti myös juomasta. Koira meni omituiseksi ja ennen niin tavattoman ahneelle koiralle ei kelvannut edes herkkumakkarat kädestä. Elvis oli myös ihan flegu ja makaili vaan eikä tullut luokse edes kutsuttaessa, ennen riitti vilkaisu koiraan päin ;) Tätä jatkui pari kolme päivää ja kutsuin jo hierojankin Elvikselle kotiin koska sen kulkeminenkin muuttui jotenkin kankeaksi ja kuvittelin että tiistain uimapäivä mökillä on vetänyt pojan lihakset jumiin. Laura hieroi Elviksen joka nautti silminnähden käsittelystä mutta ei ollut kuitenkaan oikein mistään edes kosketusarka. Lauran mielestä myös lihakset olivat hyvässä kunnossa, lukuunottamatta toista reisilihasta mutta ei niin että lihasjumeista olisi löytynyt syytä Elviksen olotilaan. Tilasin Elvikselle sitten eläinlääkärin ja menimme vielä saman päivän aikana Reviiriin näytille. Elvis laitettiin heti tiputukseen ja otettiin useita verikokeita sekä röntgenkuvat vatsaontelosta. Laajemmasta verikokeesta selvisi että munuaisarvot olivat pilvissä ja muissakin arvoissa oli häikkää joten näiden perusteella ja koiran oireiden perusteella päädyttiin ottamaan vielä testit Addisonin taudin varalta. Elvis jäi lääkäriin loppuillaksi ja kun menimme koiraa hakemaan  neljä tuntia myöhemmin sen vointi oli jo huimasti kohentunut, se oli syönyt ja juonutkin jo. Koira oli myös piristynyt entiselleen joten sillä erää helpotti. Jäimme odottelemaan tuloksia kortisonilääkityksen kanssa.

Keskiviikkona lääkäri sitten soitti ja oli hyvin hämillään. Tulokset osoittivat että Elviksellä ei ole Addisonin tautia, mutta mitään muutakaan syytä lääkäri ei oireille keksinyt joten huomenna menemme uusiin munuaiskokeisiin joten ehkäpä pian olemme viisampia Elviksen tilan suhteen. Koira on kuitenkin nyt oma itsensä, syö ja juo ja on energinen joten en ole hirveän huolissani. Mutta kuitenkin ehkä olen...

Näyttelykesä on kohta takana enkä ole saanut koiran koiraa näyttelyihin asti ;) Nyt on koiria sitten ilmoitettu muutamiin kehiin, ainakin Raisioon, Heinolaan ja Tampereelle. Erkkariin myös olisi kivaa saada kaikki kynnelle kykenevät Erimarin kakarat joten eikun ilmoamaan!!! Tampereen ryhmiksessä pidän myös piknikin joten siellä myös olisi kiva treffata mahdollisimman paljon porukkaa ;)