Tällä viikolla on luovutettu pentuja. Kolme on jo lähtenyt ja kolme vielä pötköttelee mamin seurana. Uusiin koteihin matkasivat "Pikku-Lotta" eli Karvahaalarin Siskokulta, "Lammas" eli Karvahaalarin Salarakas ja "Tipitassu" eli Karvahaalarin Susubella. Perjantaina matkaan lähtee Smilamanteli, sunnuntaina Sentraali Santra ja heinäkuun alussa poikapentu Sikaniska ;) Nyt jo ikävä kolmea lähtenyttä, mutta toisaalta helpottunut olo kun pääsee taas keskittymään omiin koiriin ;)

Kylässä ja trimmissä on käynyt koiria. Penni eli Elviksen tytär kävi trimmissä pari viikkoa sitten:

Näyttelyssä Kotkassa pyörähtänyt Cedu oli komiasti ROP!!! Onnea Minna ja Cedu!!! Cedu on osallistunut tänä vuonna kolmeen näyttelyyn ja saldona 3xserti, 1xcacib, 2xROP ja 1xVSP ;) Eipä hassummin! Kesän näyttelyihin on ilmottautunut mukaan myös Wilson joka debytoi Raisiossa ja sen jälkeen Tampereella. Toivo ja Jadekin saadaan kehiin ja ehkäpä myös Ceri pitkästä aikaa. Saas nähdä ketkä kaikki innostuvat esim. Tampereelle ilmottautumaan sillä siellä perinteisesti on tavattu mukavasti piknikin merkeissä tuttuja ;)

Cedu KOTKA INT ROP, serti ja cacib

Wilson kettupäivillä Ikaalisissa

Toukokuussa pidimme Erimarien ja Karvahaalareiden yhteisen kettupäivän. Paikalle saapui väkeä mukavasti ja pienestä sateesta huolimatta mukavaa oli. Tulipa siinä vedettyä parit jäljetkin muksuille.

Edi ja Wilson, veljekset <3

Elviskin meni putkeen ;)

Sara rähjäsi ketulle tosissaan ;)

Pekkakin poikkesi ;)

Kiitos kaikille paikallaolijoille!

Ja lopuksi kuva uusimmasta koirastamme eli Karvahaalarin Sentraali Santra jää minulle ja Annille. Santran uusi koti on kuitenkin Tampereella ;)

HYVÄÄ JUHANNUSTA KAIKILLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3