"näyttelylinjaiset" sohvasamppioonit missään kokeissa toimi ;)

Eli Elman kanssa on nyt mejän lisäksi korkattu luolakokeet. Ja hienostihan se meni, toisinsanoen "putkeen" Seuraavassa Suomuksen Eeron mielipide Elmuskan työskentelystä Ikaalisissa tänään:

"Koira hyvin luolaan ja pellille. Avauksesta kettu siirtyy oikeaan peräpesään. Koira seuraa rauhallisesti ja aloittaa painostuksen madalluksen alla edeten niin lähelle että kettu puolustautuu. Koira vetäytyy madalluksen taakse haukkumaan. 10min kohdalla koira käy tutkimassa muuta luolastoa, palaten takaisin riistalle. 15min jälkeen koira parantaa painostusta edeten osittain madalluksen alle. Koiralla hyvä into ja kunto. Kovuutta saisi olla enemmän.
Ahdinkoputken läpäisy: nopea
Tyhjän luolan tarkastus: osittainen, haukahteli

C36

Olen todella tyytyväinen Elman järkevään työskentelyyn, vaikkakin tuo kommentti että tarvii enemmän kovuutta ei ehkä ole Elman kohdalla ihan totta. Elma kesti kuitenkin iskuja ketulta hyvin eikä väistänyt kovin kauaksi. Ehkäpä mielessä oli vielä se yksi kohtaaminen hopeaketun kanssa kun luolasta tultiin "turpa rullalla" tai sitten Elmasta on steriloinnin jälkeen todellakin tullut hieman pehmempi, kuten kotioloissa on huomattu ;) Tuli sieltä tälläkin kertaa nenu verille, mutta karkuun ei lähdetty vaan vedettiin reippaasti loppuun saakka!

Hyviä tuloksia muillekin parsoneille joita kokeessa oli 9 kpl! Karvahaalarin Janni sai tänään huikeat B42 pistettä myöskin ekasta kokeestaan! Onnea! Keväällä mennään vielä muihinkin kokeisiin.

Mamman näyttely/mejä/luola/uimari/sylikoira <3