Tämä vuosi alkoi Turun Winter Dog Showlla tammikuussa jossa esiintyivät Toivo, Edi, Jade ja Sara. Kaikki ipanat saivat EH:n mutta olin silti todella tyytyväinen kaikkien esiintymiseen! Kävelytreenejä vaan kaikille lisää niin tässä on porukkaa kehiä valloittamaan ;) Esitimme myös kasvattajaryhmän vaikka kehäsihteeri oli sitä mieltä ettei kannata kun kaikki saivat "vain" EH:n mutta mehän mennään koko rahalla! Ja hyvää treeniähän se oli kaikille nuorille ipanoille ;)

Tässä myös parit yksittäiskuvat kakaroista:

Jade

Edi

Toivo

Sara kurkkii ;)

Pakko laittaa kuva myös näistä kun meidän "eläkeläiset" ei enää juuri näyttele ;)

Mutta kivaa meillä silti on:

Elvis

Elma

Krisse ja Sara

Elvis liitää ;)

Kylässä kävi myös Sissi (Cleopatra)

Keuruulla poikkesimme Jaden kanssa helmikuussa ja tuloksena EH erittäin hyvällä arvostelulla Hjelmin Pirjolta ;) Tyttö oli jopa tässä välissä oppinut kävelemään vaikkakin tuo Keuruun näyttely on melkoisen haastavassa ympäristössä ;) KAikki siellä käyneet varmasti allekirjoittaa saman! Hienosti tytteli oli meillä myös yökylässä kun oma väki lomaili Thaimaassa ;) Juu, tuliaisia odotellessa!

Seuraavaksi kasvatteja esiintyy Pirkkahallissa Tampereella maaliskuussa, kettupäivää järjestellään ja kaipa sitä Elman kanssa ilmottaudutaan myös luolakokeisiin. Elviksen kanssa agiliidetään ja Lotta saa keskittyä pentujen tekoon ;)