Vihdoin tulivat DNA testin tulokset ja koko konkkaronkka eli Elvis, Elma ja Lotta saivat tulokseksi CLEAR linssiluksaation osalta! Myös B- ja C- ja D-pentueiden isät eli Jeppe ja Velho saivat tulokseksi CLEAR eli ainakin nämä yhdistelmät ovat linssiluksaation osalta terveitä!!! A-pentueen isän eli Nipperin tuloksia odotellaan mutta koska Elma on clear ja Lotta on clear niin tuskinpa tuolta Nipperiltäkään mitään hälyttävää on odotettavissa ;)

Norjassakin tuli sitten pyörähdettyä. Reissu oli aivan mahtava ja Tiina sekä Velho mitä parhainta matkaseuraa. Mennessä veimme täältä suomesta Tairngiren kennelistä pikkuisen Lilyn (10vk) mukanamme Lilyn uuteen kotimaahan Norjaan. Lily oli valloittavan ihana ja hiljainen  ;) pentu. Lotta ja Velho hoitivat pikkuista laivalla ja Lotta jopa "imetti" pikkuista joka selvästi haki Lotasta äidinkorviketta pelottavalla matkallaan. Tämä kolmikko muodosti hurmaavan perheen jota matkallakin monet ihastelivat <3 Onnea Lilylle uudessa kotimaassaan ja terkkuja "kummitädeiltä"

Lotta, Lily ja Velho

Lotta "varaäiti" ja Lily

Onnellinen pikku perhe hytissä menomatkalla

Lotta ja Lily

Mihin se pentu hävis?

Lotta jopa antoi pennulle tissiä ;)

Sängyn valtaajat

ja toisenkin sängyn ;)

väsynyt matkaaja <3

Näyttelyn osalta Norjan reissu meni vähän nolosti ;( Tai Lotan osalta meni. Sertihän sieltä oli tavoitteena saada mutta 28 koiraa ja Voittajanäyttely oli Lottikselle liikaa. Olisimme voineet jopa sen sertin saada jos olisin tajunnut ilmoittaa Lotan avoimeen luokkaan jossa oli vain kaksi koiraa, valioluokan sijasta jossa oli koiria kahdeksan. Mutta ainahan sitä voi jossitella ;) Lotalle tulokseksi siis valioluokan 4. sija. Matkakumppanimme Velho sensijaan näytti Norjalaisille närhenmunat ja voitti saaden tittelit Norja muotovalio, Pohjoismaiden muotovalio, Norjan Voittaja-09 ja MultiChampion! Onnea vielä hirmuisesti Velholle ja Tiinalle!!!
Norjan reissusta ajattelin kirjoittaa erillisen matkakertomuksen koska tähän reissuun liittyi niin paljon häslinkiä jo ennen varsinaista matkaa että... Kuviakin luvassa myöhemmin ;)

Matkalla ajettiin pääasiassa tunneleissa Oslon päässä

Mutta näkyihän siellä maisemiakin ;)

kehässäkin pönötettiin

ja pönötettiin...

ja spannattiin ;)

Kotiin palatessamme odotti postin tuomana Lotalle vahvistus C.I.B:stä. Eli Lotta on nyt virallisesti ja vahvistetusti
C.I.B FiCh EeCh LvCh EeW-07 EeJW-07 Erimarin Annimanni
eli kolmas meitin huushollin "itäintti" ;) Lotalle on myös katsottuna kuulemma sulhanen sillä Anni astuttaa Lotan seuraavista juoksuista jotka alkanevat pian. Pennut tulevat siis tällä kertaa Karvahaalarin kennelin nimiin.

Lotan ensimmäisestä pentueesta syntynyt Karvahaalarin Leevi eli "Arttu-perkele" valioitui viime viikonloppuna Turussa ekasta mahdollisesta näyttelystään kaksivuotiaana! Onnea Arttu ja kotijoukot! Myös Lotan toisesta pentueesta oli pentuluokassa Erimarin Devil eli "Edi" joka oli ROP-pentu ;) Onnittelut myös Edille perheineen!!!

Messariin lähden kannustamaan Monaa ja Cedua ja alkuvuodesta suunnittelin näyttelydebyyttiä Edulle ja myöskin Jade lähtee junnukehiin eli uuden sukupolven kanssa tässä nyt sitten aletaan tahkoamaan näyttelykehiä alusta alkaen jälleen ;)