tai jotain ;) Tänään kävimme isolla porukalla DNA testissä Oivassa. Testillä tutkitaan sitä onko koira linssiluksaation kantaja/sairas/terve. Eli tosi hieno homma. Toisaalta tämäkin asia on vain yksi asia ja vain yksi sairaus mutta ikävä sellainen. Nyt sitten jännätään kuinka terveen paperit meille Englannista lähettävät! Testissä kävivät: Lotta, Elvis, Elma, Jeppe, Sissi, Myytti, Velho, Janni, Fanni, Minni, Arttu ja Nyyti. Oli siinä oltava tarkkana puikkojen kanssa ja taisipa eläinlääkäri Sailakin jo saada tarpeekseen kun kaiveli joka koiran posket kolmelle eri harjalla, kullakin n.20 kertaa ;o Kiitos Parsonrussellinterrierit yhdistykselle tämän testin tukemisesta!

Viime viikonloppuna Toivo (Disaster) esiintyi Turkkusessa pentunäyttelyssä ollen ROP pentu ;) Onnea Toivo ja Eeva. Toivo tuleekin myös tammikuussa Turkkuseen esiintymään jo oikein junnuluokkaan, Jaden ilmoittanen sinne myös. Edu tullee viikonloppuna trimmiin ja poitsulle pitäisi myös alkaa katselemaan näytelmiä "sillä silmällä"  Lotan kanssa matkaamme tämän kuun lopussa Norjaan jonne lähdemme yhdessä Tiinan ja Velhon kanssa. Taitaa tulla meikäläiselle lähinnä maisemien katselureissu mutta jos ei yritä ei voi mittään ;) Joulukuussa Messarin kehiin on ilmoittautuneet ainakin Mona ja Cedu ja sinne lähdenkin kannustusjoukkoihin ihan ilman koiraa nauttimaan näyttelyn tunnelmasta!

Elviksen kanssa aloitimme agilityn jälleen ja voi että se nauttii siitä hommasta ;) Vielä kun ohjaajalle saataisiin edes hieman pohjakuntoa että pysyy koiran perässä ;) Elman kanssa pitäis mennä kettuja moikkaamaan ja miettiä että josko sitä ilmoittauduttaisiin kevään mejä-kokeisiin? Hmmm...

Keväälle pitäisi alkaa suunnittelemaan myös Erimarien ja Karvahaalareiden yhteistä päivääkin taas ;) Mitäs jos tavattaisiin taas kettuilun merkeissä? Oliskos siinä ideaa???