ERInomainen päivä!!! Kehässä debytoivat Jade, Edi ja Toivo. Jade oli narttupennuissa 7-9kk ja sijoittui hienosti 3. saaden kunniapalkinnon, Edi ja Toivo urospennuissa 7-9kk, Edi 3. ja Toivo 2. kp!!! Hienoa, upeeta, mahtavaa!!! Kehätreeniä ja uusia haasteita kohti. Upeasti meni ;)

Toivo (kuva: Lasse Jansson)

Edi kehässä

Jade (kuva: Toni Lund)

Jade ja Siiri liikkeessä (kuva: Toni Lund)

Jade <3

Junnuissa kisasivat Sara ja Cedu. Cedu hävisi luokan turpakarvan mitalla ollen Juk2, hienosti esiinnytty Minna ja Cedu! Sara sitten vei Hennan ekaa kertaa kehään ja hyvin Sara vei Hennaa ;) Sara nimittäin voitti junnunartut ja vielä lopuksi selvitti itsensä ROP-junioriksi!!! Wuhuuuuu, kyllä oli upeasti suoriuduttu ekaa kertaa koiran kanssa kehässä.

Sara ja Henna (kuva: Toni Lund)

ROP ja VSP juniorit (kuva: Marko Tuliniemi)

Cedu ERI JUK2

Kaunis Sara (kuva: Toni Lund)

Valioissa kisasivat Mosse, Mona ja Lotta. Valiot saivat myös kaikki Eri:n ja Mona sijoittui valionartuissa kolmanneksi!  Eipä ollut huonompi päivä ollenkaan ERImareille ;)

Lotta ERI

Mosse ERI (kuva: Toni Lund)

Mona ERI VAK3

Esiinnyimme myös kasvattajaluokassa mutta siellä ei sijoitusta ;( Tuomarin mielestä ryhmä oli kovin erilaisista tyypeistä koostunut. ERIlaisistapa hyvinkin ;)

Mona, Mosse, Sara ja Cedu

Jepellä (ERI KÄK2) oli jälkeläisluokka joka koostui Karvahaalareista ja Erimareista. Jepen jälkeläisluokka sijoittui 2. Velhon jälkeläisluokan jälkeen joka sekin koostui Karvahaalareista ja Erimareista ;) Hienoja kakaroita! Tuomari oli tosin Jepen jälkeläisryhmän kohdalla sitä mieltä että: "Very similar type but I'm not sure where he's gone with this one" osoittaen Jadea joka tosiaan ei ihan välttämättä istunut ryhmään koska on enemmänkin Lotan näköinen kuin isukin ;) Velhon lapset taas ovat kaikki kuin mini-Velhoja joten ;)

Jeppe esiintyi edukseen ;)

Jeppe ERI KÄK2 (kuva: Toni Lund)

Jepen jälkeläisluokka: Jeppe, Mosse, Jade ja Maki

Velhon jälkeläisluokka: Velho, Myytti, Sara ja Cedu

Hieno päivä siis kaikenkaikkiaan! Kiitos kaikille paikalle raahautuneille kasvateilleni taustajoukkoineen <3 Minä niin rakastan teitä kaikkia!!! Pusuja teille...