19.9 olimme jälleen Erimarien kanssa ryhmänäyttelyssä Tampereella. Erimarin Bosse eli Mosse sai viimeisen sertinsä ja valioitui. Samalla iskulla Mossesta tuli myös Liettuan muotovalio!
Mosse on siis nyt Fi Ch Ltu Ch JV-08 V-08 BaltW-09 Erimarin Bosse!!! Onnea Anna-Mari ja kiitos <3

Samaisessa näyttelyssä esiintyi oikeassa kehässä ekakertaa Erimarin Carrie eli Sara saaden EH:n, Erimarin Annamania oli VSP ja Erimarin Cinderella sai H:n. Upeaa sakkia kehässä siis jälleen!!! Seuraavan kerran Erimarit valloittavat kehän erkkarissa 11.10 ja tuonne näyttelyyn on ilmoitettu meidän Lotan lisäksi Mona, Mosse, Cedu, Jade, Edi ja Sara. Pentuluokassa debytoivat siis Edi ja Jade <3 (edit. Toivo tulee toki myös ;) Niin paljon kakaroita innostunut lähtemään kehään että osa porukasta jo pääsi unohtumaankin!)

Viime viikonloppuna retkeilimme "ulkomailla" Ahvenanmaalla. Eckerössä mukana minulla oli Jeppe joka jälleen sai tyytyä vara-cacibiin ;) Jeppe oli pu3 ja tuomarina oli Martha Heine Saksasta. Häviön tuskaa lievitti se että voittaja oli Lotan komia poika Karvahaalarin Leevi eli Arttu saaden sertin ja cacibin! VSP oli Ulvomäen Orvokki "Lulu" ja ROP-veteraani Smells Like Rosebud eli Roosa. Meidän matkaseurueemme siis putsasi pöydän kunnolla!!! Onnea vielä voittajille ja kiitokset matkaseurasta kaikille! Oli kivaa!!! Niin kivaa että varasimme mökit jo ensi vuoden näyttelyä ajatellen. Jos lähtisi silloin nuorison kanssa reissuun ;)

Arttu, Roosa, Lulu ja Jeppe (kuvat: Janne Edgren)

Jeppe ja Povel

Elma on toipunut hyvin sterilisaatiostaan ja on jo niinkuin mitään operaatiota ei olisi tehtykään ;) Lotta valmistautuu erkkariin ja Norjaan, Elvis palaa agilityn pariin piakkoin. Kettuilemassa on käyty ja Lotan ja Jepen kanssa kävimme hieman maalla kaivelemassa latojen alusia. Lotta kävi Ikaalisissa Ristoa moikkaamassa mutta viime kertainen yhteenotto kovan ketun kanssa jätti jälkensä ja Lotta vaati melkoista rohkaisua ja apua jotta suoriutui luolastossa eteenpäin ;( Toivottavasti Lotan rohkeus palautuu! Elman pentu Sara sensijaan pelitti kuin vanha tekijä ja meni heittämällä luolastoon sisään sekä rähjäsi ketulle ekalla pesällä tosissaan! Sara palaa luolille pienen mietintä tauon jälkeen mutta tästä tytöstä kuulette vielä ;)

Ukkokin kävi kylässä ja häntä kutsutaan nykyään Eduksi. Tässä Edun poseerausnäytös 10vk iässä:

Aikas makea äijä, vai mitä?