Jep jep ;) Ukko tuli taloon ja lähtikin jo vajaan viikon kuluttua ;) Eli Ukko muutti Poriin Jennin kaveriksi. Tästä pikkumiehestä kuullaan vielä kunhan vähän kasvaa Jennin hyvässä huomassa! Terkkuja Poriin!!!

Pari viikkoa sitten vietettiin TopTerrier kutsukilpailu johon oli kutsuttu jokaisesta terrierirodusta vuoden paras narttu, uros ja veteraani. Parsoneita edusti timmi kolmen kopla; Enzo (Miselin MaxFactor), Mona (Erimarin Annamania) ja Jaska (Ninacan Ärripurri) Seuraavassa kuvallisia tunnelmia tapahtumasta:

Hannu yrittää ottaa yhteyttä ties minne? Eli minun hajottama Anna-Marin sateenvarjo sai uuden tarkoituksen ;)

Enzo ja Mona, vuoden paras näyttelyparson uros ja narttu <3

Tässä lisää sateenvarjoleikkiä ;)

Enzo, Mona ja Jaakko

Almakin <3 (Howlebeck Sweet Aroma)  siellä patsasteli ;)

Roosa oli Terrierin ROP-veteraani <3

Erimarin Annamania <3

Parsonit edustivat hienosti ja Jaska sekä Enzo pääsivät pudotuspelissä erissään neljän parhaan joukkoon eli putosivat viime metreillä palkintopalleilta!

Tänään oli vuorossa Tampereen ryhmänäyttely jossa tuomarina oli Tarmo Viirtelä. Hieno päivä Erimareille! ROP Erimarin Annamania "Mona" ja VSP Erimarin Cesar "Cedu" ekassa näyttelyssään ja sertin kera!!! Onnea! Erimarin Bosse "Mosse" oli PU2 ja Erimarin Cinderella "Ceri" sai H:n. Ilmeisesti vielä puuttuva silmäpigmentti ja puuttuvat välihampaat koituivat tällä kertaa Cerin kohtaloksi. Harmi, sillä Ceri esiintyi hyvin ja on muutoinkin kuin Monan kopio <3 Kasvattajaluokkakin jäi tästä syystä esittämättä, mutta otetaan revanssi parin viikon kuluttua samassa paikassa ;) PAikalla kehässä oli myös Elviksen tytär Kuusiniityn Bitte-Blanca joka sai EH:n Nätti, kiva tyttö oli myös Elviksen tytär ;)

Seuraavassa kuvia Tampereen kehän koirista:

Erimarin "edustusjoukkue" Ceri, Cedu, Mona ja Mosse

Kaksoset ?

Valkoiset kaunottaret ;)

Cerin mielestä näyttelyt on ihan Plaaaahhh...

VSP Cedu ja ROP Mona

Here we go <3 Blondit kierroksella ;)

Cedu ja Myytti (Karvahaalarin Onnen Amuletti)

Onko tässä seuraava tuleva äiti? Tällä kertaa lainavauvan kanssa ;)
Valtsuhan on jo konkari näissä piireissä...

Kiitokset kaikille Erimarin kakaroiden omistajille! Hieno päivä, tehdäänkö sama parin viikon kuluttua?