Sunnuntaina meille muutti Tallitontun kennelistä herra nimeltä Tallitontun Ursus eli Ukko <3 Pentu on kerrassaan hurmaava! Porukkaan on tutustuttu varovaisesti sillä "vanhojen" koiriemme porukka on senverran tiivis että ei siihen noin vaan tulla ;) Lotta otti poitsun omaan tapaansa hyvin vastaan ja Lottis meillä toistaiseksi hoitaakin Ukon seuraneidin virkaa. Eilen oli Elviksen vuoro tutustua poitsuun muutenkin kuin portin läpi. Elvis ei ollut kakarasta moksiskaan mutta Ukkokin tajusi jättää enimmän härkkimisen väliin ja kunnioitti selvästi Elviksen "tilaa". Elma ei vielä ole pikkuista sisätiloissa tavannut irrallaan. Ehkäpä tänään teemmekin tuttavuutta Elman kanssa. Elman joutuu kohta eristämään muutenkin omiin oloihinsa joksikin aikaa sillä syyskuun ensimmäinen päivä Elmalle suoritetaan sterilisaatio. Elmuskan pennut on tehty ja arkea helpottaaksemme päädyimme tähän ratkaisuun. Elmalle on myös viime aikoina tullut melko kovat valeraskaudet ja juoksutkin viimeksi kestivät vuotoineen 2kk! joten eiköhän se ole Elmaakin ajatellen parasta ;)

Ukko on siis talossa mutta onko tullut jäädäkseen, se jää nähtäväksi? Sijoituskoti on haun alla, mutta ihan mihin tahansa tämä poika ei muuta ;) Jos sinulla on tarjota hyvä koti Annin ja minun yhteishuoltajuuslapselle niin otahan yhteyttä joko minuun tai "Karvahaalarin" Anniin ;) Toivoisimme että mahdollinen sijoituspaikka löytyy Pirkanmaalta ja on yhteistyökykyinen sekä "terrierinkäsittelytaitoinen". Kaikki koiramaiset harrastukset plussaa!

Erimarin kakarat ovat käyneet tasaiseen tahtiin kyläilemässä <3 Viimeksi meillä poikkesi maanantaina Erimarin Damnyougirl "Jade" joka olikin kasvanut erittäin kauniiksi tyttöseksi! Jade debytoi parin muun D-pennun kanssa erkkarissa lokakuussa. Sitä ennen A-,B- ja C-kakarat ottavat toisistaan mittaa Tampereen kahdessa ryhmiksessä 6.9 ja 19.9.

Maailmalla mainetta ja kunniaa ovat keränneet Anna-Marin matkassa Mona ja Mosse. Arvostelut ja tarkemmat tulokset heidän blogissaan mutta sen verran hehkutetaan tässä että Erimarin Annamania eli Mona on nyt toinen Erimarin kakara joka kantaa nimensä edessä titteliä C.I.B. Lisäksi Monalle reissuilta tarttuivat matkaan tittelit Liettuan muotovalio ja kunhan saa koetuloksen luolilta, myös Eestin muotovalio!!! Mosselle titteli BalticWinner2009 ja sertit ja cacibit molemmista, sekä Liettuasta että Virosta. Mosselle siis kasassa ulkomaiset cacibit joten kunhan aikarajat täyttyvät, vielä yksi suomesta niin C.I.B heilahtaa sinnekin! Mosse täytti myös 2v 23.8 kuten koko B-pentue joten onnittelut kaikille!!! Mosselle vielä yksi serti niin Suomen muotovaliokin napsahtaa nyt kun ikääkin on tuo 2v. ;) Huimaa menestystä M&M!!! Kiitos Anna-Marille ;) Ensi viikonloppuna Mona osallistuu TopTerrier kutsukilpailuun ja sinne olisi tarkoitus matkata kannustamaan kaunokaista.

Kuvia tulossa sekä Ukosta että Jadesta kunhan pääsen kotiin kameran kimppuun ;) Eilen illalla piti alkaa kuvia siirtämään koneelle niin johan akku loppui kamerasta ennen kuin ehdin tekemään mitään!