ollaan ja kaikenlaista on ehditty tekemään. Enemmän kuitenkin lasten kanssa kuin koirien, mutta on niidenkin kanssa reissattu ;) Lotta ja Jeppe pyörähtivät näyttelemässä Porin KV:ssä jossa Jeppe metsästi viimeistä cacibiaan mutta tällä kertaa tuomari ei tykästynyt Jeppeen ollenkaan vaan lätkäisi Jeppeä EH:lla. Harmi, sillä Jeppe esiintyi erinomaisesti minun kanssani vaikka Anni yleensä on Jepen kehään vienyt. Nyt oli Annin jäätävä kotiin vauvaansa hoitelemaan ja minä sain kepon mukaan nauttimaan Porin tyyliin raekuurosta ;) No, Lotta sai kuitenkin ERI:n mutta joutui taipumaan kauniille ruotsinmaalta tulleelle Legolle ;) Tällä kertaa siis saimme jälleen sen jo perinteeksi muodostuneen PN2:sen. Siinähän se sitten olikin se reissu eikä siitä sen enenpää kerrottavaa ;)

Mona ja Mosse edustelivat sunnuntaina Iisalmen KV:ssa ja siellä Mona PN2 siskonsa tavoin ja Mosse EH, kuten isänsä lauantaina ;) Aina ei voi voittaa... Mona ja Mosse lähtevät loppuviikosta Liettuaan edustamaan Erimareja joten tsemppiä sinne!!!

Kettuilemassa käytiin ja Lotan herkkä sielu sai kolauksen kun kettunen puraisi Lottaa nenuun. Sen jälkeen ei Lotta enää houkuttelematta ketulle mennytkään mutta toivotaan että tästä ei jäänyt Lotalle kettukammoa ;) Elvis ei oikein edennyt muutakuin karsean huudon kera sekä tyhjässä että asutussa luolastossa eli ei taida olla Elviksen laji. Jätkä vain on turhan äänekäs, lajissa kuin lajissa ;) Elma osoitti lupaavia elkeitä vaikka ei tällä kertaa ollut parhaimmillaan, mutta sen verran hyvin meni että kokeeseen tarttis mennä. Tyhjää luolaa pitänee Elmallakin vielä treenata, mutta olisi tuolla jo kokeeseen päässyt.

Vieraitakin kävi viime viikolla. Lotan ja Jepen poika Edi eli Devil poikkesi Pöytyältä ja voi vitsi mikä ihanuus <3 Tässä kuvamateriaalia siltä vierailulta:

Katso äiti mä lennän...

Poika ja sen äiti ;)

Edi 5kk

Osataanhan me jo poseeratakin ;)

<3 Miesversio Lotasta...