ei viihdy samassa päässä, vai miten se meni? No, nyt on sekin jälleen todistettu vääräksi sillä kaunis itäinttimme Elma debytoi tänään Prt ry:n ja Kihniön eräveikkojen MEJÄ-kokeessa saaden tuloksen AVO1 pisteillä 50!!! Nuohan ovat siis täydet pisteet eli parempaan emme olisi pystyneet ;) Ja huom! Ohjaaja myös ihan neitsytmatkalla tuossa lajissa, treenattu on 3 kertaa...
Seuraavassa tuomarin kertomus Elman ja minun suorituksestani:

"Elmalle osoitetaan alkumakaus. Kaikki osuudet erinomaisesti käyttäen maavainua. Vauhdiltaan oikein sopivaa. Molemmat makaukset merkataan, kulmat erittäin tarkasti. Kaato omistetaan jääden paikoilleen."

Tuomarina kokeessa Jarmo Nummijärvi

Sitten vaan kohti uusia kokeita, tästä on hyvä jatkaa ;) Elmalle tulee tosin nyt väkisinkin tauko koska seuraavat mahdolliset kokeet syksymmällä ja Elman sterilisaatio syyskuussa joten toipilasaikana ei tietenkään voi kisata eikä oikein harjoitellakaan koska haava on vatsassa. Mutta eipä tässä kait mikään kiirus ole valmiissa maailmassa! Tauon aikana voisi omaa jäljestystekniikkaansa ja suunnistustaitoansa hioa vaikka Elviksen kanssa. Lotta taitaa keskittyä kettuiluun ;)

Kiitos vielä Hannulle hienoista koejärjestelyistä sekä treeniavusta ja eteenpäin potkimisesta, "mejä-enkeli" onnistui sittenkin! Kiitos myös kokeessa jälkiparilleni Pepelle joka antoi hyviä vinkkejä ja opasti minua jäljen teossa! Helppoahan tämä on kun on noin avuliaita ja mukavia lajin harrastajakavereita apuna ;)

Mamman rämpiessä metsässä, tytär ja poika edustivat missikisoissa Oulussa. Lauantaina Mosselle jo ties monesko serti ja Monalle VSP cacibin kera! Sunnuntain mittelöissä Mosselle eh ja Mona pn 2, häviten Karvahaalarin ihanaiselle Makille. Onnea siis myös Sodankylän suuntaan!

Kaikenkaikkiaan mahtava ja antoisa viikonloppu, ihana tunne kun nämä kauniit koirani toimivat myös käytännön asioissa ja pääsen niiden kanssa nyt kisaamaan uusissa lajeissa...