"Mona" eli Erimarin Annamania on vuoden 2008 näyttelyparsonnarttu ja nyt myös tuore äiti <3 Mona synnytti tänään kolme poikaa ja yhden tytön! Onnea Mona ja Anna-Mari!!!

Muitakin Erimarin kakaroita löytyi kyseiseltä näyttelyparson listalta, mm. Lotta sijalta 4. ja "Mosse" Erimarin Bosse urosten puolelta sijalta 4. Jeppe sijalla 5. häviten pojalleen 4 pistettä. Jeppe pääsi myös toiselle listalle eli sijoittui käyttöparson pisteissä sijalle 4!

Pennut voivat hyvin. Lupasin kuvia viikonloppuna mutta menee alkuviikolle ;) Kovia ovat syömään, tappelemaan ja murisemaan. Aikas kakaroita!!! Yksi narttupentu etsii yhteistyökykyistä sijoitusperhettä Pirkanmaan alueelta. Yksi poika myös mahdollisesti vailla kotia vielä. Tilanteet muuttuvat ja aina varaajat eivät ole liikkeellä tosissaan. Toivoisinkin pentujen kyselijöiltä sitä että jos teette varauksen niin olisi kiva jos tulette toisiin ajatuksiin että ilmoittaisitte siitä edes sähköpostilla. Mieltään saa muuttaa mutta ilmoittaa pitää ;) Reilu peli molemmin puolin, eikös?

Hyvää sunnuntai-iltaa kaikille <3