Nuorelle parille siis ;) Lotta ultrattiin tänään ja masussa köllötteli 6kpl parsonpenteleitä Pusu Pennut syntyvät tuossa viikolla 10. Emä siis Erimarin Annimanni ja isukki Miselin Mohican "Jeppe" Tulevat pennut ovat varmasti senverran energistä sakkia että toivon niiden pääsevän aktiivisiin koteihin.

Muuten tässä on jo päästykin normaaliin päiväjärjestykseen omien koirien kanssa. Tosin oma kuume tässä viikolla on nyt estänyt liikkumisen ja harrastamisen mutta onneksi kepo on kuitenkin lenkittänyt koiria ahkerasti vaikka muuten ollaan oltukin ihan kotosalla.

Kuulumisiakin on jo ehditty saamaan C-pennuilta maailmalta ja ihan kivasti siellä on lähtenyt menemään pieniä itkukohtauksia lukuunottamatta. Ainakin Carriellä eli Saralla on ollut pieniä yksinjäämisongelmia mutta luottaisin siihen että se on ohimenevää. On se vaan pikku pennulle outoa muuttaa meluisasta perheympyrästä (ja uskokaa pois, meillä on meluisaa!) hiljaisempiin oloihin yhden tai kahden aikuisen ihmisen seuraan. Aikaa se vaatii mutta tottuvat varmasti! Christine sai kaverikseen vanhemman kultaisen noutajan Alicen ja heillä on mennyt oikein kivasti. Cesar "Sedu" on esittänyt uudelle perheelleen jo terrieriluonnetta mutta koulutus sielläkin menossa Viaton Ja onpa siellä jo kuulemma päästy hieman karvojen nyppimistäkin harjoittelemaan. Se on hyvä se koska Sedu ei ollut ihan karvaton lähteissään! Cujokin lähti pohojanmaalle pitämään jöötä kahdelle kissalle. Sieltä ei olekaan kuulunut mitään terkkuja vielä että miten siellä voidaan, ilmeisesti hyvin kuitenkin ;) Niin ne vaan lentävät lapset maailmalle, mutta älkäähän ihan unohtako meitäkään vaan laittakaa kuulumisia. Näin alussa kiinnostaa vallankin paljon miten arki lähtee sujumaan!

Jeppe käväisi Turussa näyttäytymässä Astrid Lundavalle ja sijoittui PU2. Vaikka voittanut uros oli junnu ja kovasti jo iloitsimme cacibista niin eipä Astrid jostain syystä halunnut sitä uroksille jakaa. Valitettavasti ;( Turusta ei sen enempää, sanonpa vaan että mukavampiakin näyttelyitä on ollut enkä tarkoita nyt kehän tapahtumia...

Elvis kävi Ekku-papan kanssa silmätarkastuksessa ja molemmille terveen paperit. Ekku onkin jo 12v joten täysin terveet silmät ovat ihana uutinen! Sissin simmut tutkittiin tässä juurikin myös ja neitokainen aloittaa virallisen näyttelyuransa Keuruulla ensi kuussa. Meillä ei näiden kotona olevien koirien kanssa olekaan mitään näytelmä suunnitelmia piiitkään aikaan, Lotan kanssa suunnistamme loppuvuodesta johonkin päin ulkomaille todennäköisesti länteen päin välillä ja viimeisen cacibin metsästys kotimaasta ajoittuu kesälle. Elviksen kanssa treenaamme agilityä joka onkin alkanut sujumaan oikein mainiosti Cool Kiljukaulan saa jopa pysymään lähdössä paikoillaan jo!