Elman ja ihanaisen Velhon treffit sujuivat erinomaisesti. Velho saikin "herkutella" useampana päivänä joista yksi kerta oikein luonnon helmassa ;) Toivottavasti tapaamiset eivät jääneet pelkäksi seksiksi vaan pidetään peukkuja että treffit tuottavat myös hedelmää pentujen muodossa marraskuulla!

Silmätarkastuksessa tällä viikolla kävivät taloutemme naiset eli Elma ja Lotta, sekä Jeppe ja Tipsu joka todettiin vielä 8-vuotiaana oikein teräväsilmäiseksi mummeliksi! Kaikki tarkastuksessa käyneet saivat terveen paperit, myös mukana ollut Velho-sulho on kirkassilmäinen nuorimies ;)

Pari viikkoa vielä erkkariin, jonne meiltä lähtevät Elvis ja Lotta. Porvoossa tapaamme myös Monan ja Mossen pitkästä aikaa. Paikalle menemme jo lauantaina talkoilemaan joten tiedossa on mukava viikonloppu koirakavereiden seurassa!

Syksyn näyttelyiksi ovat varmistuneet Elvikselle ja Lotalle erkkarin lisäksi Tallinna ja Lotalle Seinäjoki. Jyväskylään en viitsi ehkä ilmoittaa kun juoksuja odotellaan marraskuulle. En kyllä edes ole katsonut onko J:kylän ilmot jo menneet umpeenkin...

Elvis on käynyt rasittavaksi Elman juoksujen vuoksi. Viime viikon agitreenit menivät ohjaajan jalan "rakasteluksi" ja muutaman päivän on täällä kotona saanut kulkea kirjaimellisesti koira puntissa. Raivostuttavaa!!! No, kyllä noista himoköyrijän taidoista on ollut taas hyötyäkin sillä neljä viikkoa sitten Elviksen luona käynyt tyttöystävä tuli kerta-astumalta kantavaksi ja on ultrattu 5-6 pentua massussa ;)