Eilen suunnistimme Annin kanssa iltakokeisiin Vihtiin. Hieman jännitti miten Jeppe käyttäytyy kokeessa kun viime harkoissa poikaa irrotettiin ketusta ;) No, hienostihan se meni ja luolamiehemme sai tuloksen B44 ja oli paras D/B tason koira! Taisi olla jopa kokeen paras koira koska mukana oli vain yksi A tulosta jahtaava koira, ruotsalainen parsoni joka valioitui Suomen käyttövalioksi mutta toimi kuitenkin huonommin kuin Jeppe. Koiralle annettiin hirveän kauan aikaa yrittää ahdingosta sisään ja tuntui jo ettei siitä mitään tulekaan. Ihmettelimme että kuinka paljon A kokeessa oikein saa koiraa avustaa sisäänmenossa koska koiran ohjaaja oikein työnsi koiraa ahdinkoon ja aikaakin meni varmasti joitain sekuntteja vajaa 10min ennen kuin koira suostui luolaan menemään. Hiekkaestettäkin joutui hetken miettimään mutta kunhan pääsi kontaktiin ketun kanssa niin sitten jo oltiinkin verissä päin. No, ruotsalaiset saivat tuloksensa ja me myös ;)

Elman astutus on todennäköisesti käytöksestä päätellen onnistunut. Varmistusta asialle saamme viikon päästä maanantaina kun käymme ultrassa samalla kun Viroon matkaavat koiramme käyvät ottamassa matolääkkeensä. Toivottavasti tulisi mukavan kokoinen pentue sillä potentiaalisia uusia koteja on jo muutama tiedossa ;)

Huomenna matkaamme Porvooseen parsoneiden erkkariin. Sinne on tulossa myös Mona ja Mosse joten sukukokousta pukkaa. Jemina lähtee mukaan talkoo avuksi ja viettämään äiti/tytär viikonloppua. Toivottavasti saamme erkkarissa myös menestystä osaksemme.