mutta kaikki kuitenkin eri päivinä ;) Eli kiirettä pitää tässä perheessä! Maanantaina päätin ottaa kokeeksi Elviksen mukaan agitreeneihin kun Elmalla on juoksut eikä Lotallakaan kannata aloitella kun pian sekin jää juoksujen vuoksi (ja ehkäpä pentujenkin) tauolle kuitenkin. Mielessä kyllä kummitteli Elvis vapaana ja jonkun kurkussa vähintään kiinni, mutta ajattelin kokeilla varovasti valjaiden kanssa. No, pelko osoittautui turhaksi ja Elvis oli kuningas! Aloitti hommat paremmin kuin Elma, hyppi esteet ja juoksi putkeenkin niinkuin olisi tehnyt sitä aina. Ja ei todella välittänyt muista kentällä olleista koirista tuon taivaallista. Mä olen niin onnellinen että Elvis näytti kuinka fiksu se oikeesti on. Mä luulin että Elvis ei ole mikään "temppukoira" mutta se selvästi nautti siitä hommasta ja nyt mulla on sitten uus agikoira!!! Jes!

Sitten keskiviikkona oli Elman vuoro treffata Velhon kanssa ;) Hienosti meni silläkin saralla. Ehkäpä Elman mielestä tämä tapaaminen ei ollut yhtä nautittava kuin Elviksen agitreenit mutta Velho oli ihana herrasmies ja ihanasti nuoleskeli tyttöystävänsä niskaa selässä rötkötellessään. Lisää tätä love, tender and care käsittelyä Elmalle luvassa huomenna...

Lotta pääsikin tänään sitten treffeille ketun kanssa ;) Ei oltu siellä yhtä hempeissä tunnelmissa! Jeppe poika kuritti Rita-kettua niin että jouduimme menemään väliin ja keskeyttämään treenin jonka jälkeen luolaan lähetimme Lotan joka ekaa kertaa kohtasi ketun ilman luukkuja. Rita ei oikein ollut toipunut vielä Jepen "pusuista" ja oli hiukan kiukkuinen myös Lotalle. Yllätyin kuitenkin kuinka luikkaasti Lotta sujahti ahdingosta luolaan sisään ja painosti kiukuttelevaa Ritaa ihan reippaasti koko olemuksellaan eikä paljoa pakitellut Ritan iskiessä. Kyllä löytyy ruutia myös meidän "juniorista"!