Blogin päivitys on meilläkin jäänyt kesän muiden puuhien ohella aika vähäiseksi. Pikapäivitystä kuitenkin nyt luvassa tässä ;)

Näyttelyrintamalla on ollut aikas hiljaista. Lotta ja Jeppe ovat vielä molemmat vailla sitä "viimeistä" sertiä, mutta ei ole oikein löydetty aikaa käydä missään tai sitten kaikki sopivat näyttelyt ovat olleet liian kaukana eikä meillä ole oikein intoa ajella kuitenkaan hirveitä matkoja, ehtiihän sitä ;) Nyt on kahteen näyttelyyn molemmat ilmoitettu ja Jeppe pyörähtää myös Turussa yksikseen kun unohdin Lotan ilmoittaa. Syksymmällähän on kivoja näyttelyitä sopivan matkan päässä useita eli silloin viimeistään käydään sit muutamassa. Kesällä täytyy loma-aikaan viettää aikaa myös perheen kanssa ja koirat saa nyt olla vähemmällä huomiolla. Elman kanssa aloitettu agility on sujunut hyvin. Kepit on meidän bravuuri mutta putkeen meno hieman tökkii. Putkeen menoon tarttis saada vähän innostusta ja vauhtia, ettei tarvis ihan perseestä työntää sisään ;) (siis koiran pepusta työntämällä vauhdittaa putkeen sisään menoa). Sitä taidetaan tuossa omassa pihassa lasten leikkitunnelilla harjoitella tässä kesän aikana. Hyviä harjoitteluvinkkejä otetaan vastaan!!! Virallisia treenejä on enää yksi kerta jäljellä mutta onneksi vetäjät ovat suunnitelleet jatkoakin kurssille. Kepitkin sain ystävältä ja nekin ajattelin pystyttää tuonne pihamaalle eli kotitreenejäkin on siis luvassa. Samalla vois aktivoida noita muitakin koiria jos joskus vaikka sitten niidenkin kanssa agiliitoa alettaisiin reenaamaan!

Elviksen ja "Pennin"  (Jackville Ellie) pennut syntyivät Heinäkuun vaihteessa. Valitettavasti kaksi pentua syntyi kuolleena ja vain yksi poikapentu jäi lohduttamaan Pennin perhettä surussa. Pennillä ja pojalla kuitenkin kaikki hyvin.

Elviksen toiset pennut (4 poikaa ja yksi tyttö) Netan kanssa lähestyvät luovutusikää. Pennuthan syntyivät 4.6.2008. Netan pojista on kotia vailla vielä kaksi potraa poikaa. Pentuja voi tiedustella Kouvolan suunnalta numerosta 0400-840405/Liisa.
1719939.jpg

Nyt lenkille....