Tänään oli vuorossa pentumainen päivä. Tampereella Kaupin vinttikoiraradalla järjestetyssä pentunäyttelyssä debytoivat Bosse "Mosse", Boris "Pekka", Bella "Siiri", LillaMyy "Sissi" ja Leevi "Arttu". Ja kyllähän nuoriso aloittikin uransa hienosti. Mosse räjäytti potin ollen ROP pentu ja sijoittui isossa terrieriryhmässä vielä sijalle 3!!! Pekka joka kisasi veljensä kanssa samassa luokassa yllätti hienosti (lähes 4h narussa riekkumisen jälkeen) saaden kp:n kakkosijalla, Siiri sijoittui myös luokkansa kakkoseksi kp:n kera "isoissa tytöissä", samoin Sissi pienten puolella ja Arttu ylsi PU2 pallille häviten Mosselle hiuksen hienosti ;) Tästä on hyvä jatkaa!!!

Päivä oli pitkä, kehä myöhässä lähes 2h ja viileä ilma ei ollut aivan sitä mitä tilattiin piknik keliksi mutta SUURI KIITOS kaikille reippasti esiintyneille Erimareille ja Karvahaalareille sekä kotijoukoille jotka jaksoivat tuoda pennut näyttelemään vaikka se ei kaikkien tulevaisuuden suunnitelmissa ole välttämättä se ykkösharrastus ;) Oli todella kiva nähdä Teidät kehässä ja kehän laidalla ja todeta että hienosti menee joka iikalla... Me so proud and Happy!!!

1565472.jpg
Pekka ja Siiri

1565475.jpg
Siiri

1565483.jpg
Sissi

1565464.jpg
Jemina ja Sissi

Kiitos myös Arjalle kun lainasit Mona käppänää Jeminalle esitettäväksi lapsi-koira kisaan kun meidän kehä tosiaan venyi sen kanssa päällekäin. Jeminasta koulutetaan junior handler jotta tulevaisuudessa saamme Annin kanssa istua kehän laidalla ja katsella kun Jemina esittää meidän koirat ;)

Mari