Vuosi on jo vaihtunut ja uusi vuosi tuo tullessaan uusia näyttelyitä, harrastamista ja muuta mukavaa :) Laumaamme on "liittynyt" uusi jäsen kun minun ja Kassun pennuista jäi Annin ja Marin yhteiseksi LillaMyy joka muutti Tottijärvelle Ekun, Tipsun ja Seran kaveriksi. Onneksi ei meille kotiin!!!

Minäkin pääsin siis takaisin kotiin ja mukavasti on mennyt vuodenvaihde metsässä lenkkeillessä ja kavereiden kanssa touhutessa. Näytelmiin ollaan menossa ainakin Turkuseen ja Tampereelle. Suunnitelmissa myös Vaasa, mahdollisesti Viro kesällä ryhmiksien lisäksi sekä loppuvuodesta toivottavasti pääsemme pidemmälle ulkomaille. Luvassa tietty myös parsonerkkari ja mahdollisesti jotain leiriä? Tämän vuoden tavoitteena on valioitua Suomen muotovalioksi sillä enhän minä voi jäädä Elvistä ja Elmaa huonommaksi ;)

Siskoni Monakin oli tänään ollut mahtavasti ROP Kajaanin KV näyttelyssä. Onnea Mona!!! Elman pentuja odotetaan kovasti kevään pentunäyttelyyn Tampereelle ja toivottavasti saataisiin jonkinmoinen tapaaminen muutenkin aikaan.

Nyt lenkkikaverit odottavat iltalenkki seuraa joten kai se on mentävä vaikka ulkona onkin tämän talven kylmin sää...

Hyvää Uutta Vuotta Kaikille!!!

t. Lotta